Om oss

Robin Hood – En vän i nöden

Precis som Robin Hood vill vi hjälpa de som är mer utsatta och därmed inte har en så lätt tillvaro. Sedan 2014 har vi drivit verksamheten med second hand-butik, café, rehabilitering med mera.

Vi finns bland annat här för de individer som hamnat utanför den ”vanliga” arbetsmarknaden, till exempel personer med olika diagnoser. Verksamhetens fokus ligger på att rehabilitera, hjälpa samt stötta de människorna i nöd i Jämtland/Härjedalen.

Bli medlem hos oss! Betala in 150 kr/person på bankgiro 535-7512 och skicka ett mejl med namn, gatu- och postadress och gärna telefonnummer till robinhood.envaninoden@gmail.com.

Ni kan också sponsra oss genom penninggåvor till samma bankgiro. Alla bidrag, all sponsring är välkommen. Om ni som företag vill teckna sponsoravtal, hör av er till oss.

 

Hitta till oss

Våra lokaler ligger på Bangårdsgatan 55 i Östersund, där vi driver butiken och caféet. I våra lokaler tar vi även emot personer som är i behov av rehabilitering i form av arbetsträning, social verksamhet eller annat.

Till oss finns det möjlighet att ta sig med både bil och buss. För dig som åker hit med buss är det lämpligt att ta linje 1 (förbi bilprovningen och tillbaka mot stan) och linje 9 då busshållplatserna finns på promenadavstånd från oss. Åker du bil eller annat fordon finns besöksparkering på Bangårdsgatan, Tjalmargatan och Odensviksvägen.

Vi samlar in kläder, möbler, prylar, ja allt som går att sälja. Vi finns, som skrivet ovan, på Bangårdsgatan 55.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Öppettider

Mån-Fre: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00
Söndag: Stängt

Bangårdsgatan 55
83145 Östersund
076-825 98 88
robinhood.envaninoden@gmail.com