Second hand Östersund

Välkommen till
Robin Hood En vän i nöden

Robin Hood – En vän i nöden är en ideell förening som startades 2014. Idén och syftet med föreningen är att hjälpa de som inte har det så lätt i tillvaron.

Vårt ändamål är att rehabilitera, främja och stötta utsatta människor i Jämtlands län. Detta gör vi genom att ge akut mathjälp samt bistå med kläder och skor, husgeråd med mera i form av skänkta och sponsrade produkter.

Att kunna hjälpa människor som har det svårt ekonomiskt är vårt mål. Verksamheten finansieras av vår second hand-butik där vi säljer skänkta saker, i samma lokal finns även ett café. Var verksamhet har sin utgångspunkt i Östersund men vi vänder oss även till närliggande städer och områden.

Vi behöver alltid er hjälp. Det är ni som hjälper oss att hjälpa andra!

Tjänster

Second hand

Café

Matkassar

Julkassar

Bohag & Kläder

Här ovan hittar ni det vi erbjuder, bland annat mer information om vår second hand-butik och våra matkassar. Allt arbete som vi lägger ned har huvudsakligen ett syfte, att hjälpa människor som har det sämre ställt. Som verksamhet är vi inte ensamma, vi har även ett par samarbetspartners som vi arbetar tillsammans med för att hjälpa utsatta människor. Mer om det kan ni läsa under Samarbeten.

Skulle ni ha några frågor om vår verksamhet, vårt arbete eller kanske är ni i behov av vår hjälp. Oavsett vad ni undrar över är ni välkomna att kontakta oss. Nedan finns ett kontaktformulär där ni smidigt kan fylla i det ni undrar över. Det går även bra att ringa och mejla oss, eller komma in till butiken. Som sagt finns vi här för alla, bland annat er i Östersund med omnejd.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Öppettider

Mån-Fre: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-16.00
Söndag: Stängt

Bangårdsgatan 55
83145 Östersund
076-825 98 88
robinhood.envaninoden@gmail.com